Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş program ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Prefabrik evlerin ömrünü bakımları belirlemektedir. Belirli aralıklarda binaların iç ve dış boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin prefabrik ev modelleri aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma bağlı olarak binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çok düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine yenisi takılabilmektedir.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan prefabrik ev fiyatları deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya çıkaran detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Bu malzemelerin tamamı çalışmakta, ısıya karşı genleşme katsayıları da birbirinden farklılıklar arz etmektedir. prefabrik ev modelleri Bu prefabrik ev fiyatları ve bunun gibi sebeplerle panel aralarında kılcal çatlaklar oluşabilir. Bu çatlakların mastikle tamir edilmesi ve kısmi boya yapılması gerekebilir.

Prefabrik evlerdeki konum prefabrik ev fiyatları değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Report this wiki page